Office
 » Specific business
Sections : Office > Specific business
Good visitors rating
Click to RATE : OneTwoThreeFourFive
Buy Free PaneCutter hu download

PaneCutter hu 1.2

A PaneCutter program a lap alaku alapanyagok (lamináltlap, MDF lap, ...

 

Advertisement

PaneCutter hu 1.2 facilities

Vendor
D. Cantemir 14
410519 Oradea
Romania
Vendor`s Webhttp://www.panecutter.ro
Bendeguz LTD webshot
OSWindows 98, Windows 2000, Windows XP
Limitationsa demo verzio max 4 vagando darab kezeleset engedelyezi : No Install Support
Actualizedmore than year ago
Downloads557
LocalizedEnglish
LicenseFree to try
SnapshotPaneCutter hu snapshot
Snapshot of PaneCutter hu

Use this security logo:

100% SAFE logo

PaneCutter hu manufacturer description

A PaneCutter program a lap alaku alapanyagok (lamináltlap, MDF lap, üveglap, fémlemez, stb.) vágási tervének autómatikus generálására készült, bútorkészitő-, üveges-, és egyébb műhelyek számára, amelyek termékskálája széles vagy állandóan változik.
A PaneCutter kifinomult, rekurzív algoritmusának köszönhetően megtalálja az optimális vágási tervet a lehető legkissebb veszteséggel. Több lehetséges megoldást kínál, a megoldások mindig úgy vannak sorbarendezve, hogy a legoptimálisabb van az első helyen, a legkevésébé optimális az utolsón. A felhasználó kiválaszthatja a neki legmegfelelőbb variánst (mindig az első ajánlott)

A főablakon a felhasználó be tudja állítani az alapanyag lap, illetve a kivágandó darabok hosszúságát és szélességét. Ezek az adatok elmenthetőek és a későbbiek során előszedhetőek egy utólagos átalakításért. Nem szükséges az adatok mentése az optimalizálási művelet elinditásához. Bizonyos alapanyagok esetében (pl. üveglap, fémlemez, stb) nem számit melyik dimenziója a hosszúság és melyik a szélesség. Ezekben az esetekben egy takarékosabb eredmény eléréséért, a felhasználó használhatja a „Darabok forgatása engedélyezett” opciót.
A kivágandó darabok dimenzióinak a megadása után meg kell nyomni a „Számítás” gombot, az optimalizálási művelet elinditásához. Ennek a műveletnek az időtartama a számítógép sebességétől illetve a kivágandó darabok számától függ. Ezután a felhasználónak több lehetséges megoldás is fel van ajálva megjelenitésre. Minden egyes alapanyag lap a hozzá tartozó vágási tervel, megjelenithető a képernyőn és egy gomb lenyomásával akár ki is nyomtatható.
free download PaneCutter hu 1.2QUICK DOWNLOAD
Free download PaneCutter hu 1.2

Advertisement

PaneCutter hu video tutorials

Tutorial not found. Let know us about any useful video tutorial.

PaneCutter hu categories

forraskod, cutting, plan, algoritmus, ltlap, optimum, free download, wood, optimize, vagas, software, glass, mlemez, pane, uveg, Windows, veglap, design, furniture, MDF lap, Timber, deszka, work, PaneCutter, optimization, lamin

What is new in 1.2 changeinfo log

Minor Update

Given stickers for PaneCutter hu & download buttons

NOTE: move cursor over buttons to get html sources.
Clean award
DownloadAtlas.com guarantees that PaneCutter hu was tested by antivirus program and is absolutely clean, which means it does not contain any form of malware, including computer viruses, adware, trojans, spyware, rootkits, badware and other malicious and unwanted software.
Report view
PaneCutter demo magyar.zip - CLEAN
PaneCutter demo magyar.zip » ZIP » PaneCutter magyar.doc - CLEAN
PaneCutter demo magyar.zip » ZIP » PaneCutter demo.exe - CLEAN
Get from DownaloadAtlas.com
Get from DownaloadAtlas.com
Do you like PaneCutter hu ? Move mouse cursor over the buttons and just copy one of those links, paste the code you copied right where you want on your blog or website.